Kuranla Diriliş

"KUR´AN´LA DİRİLİŞ" Adlı Konferansımız 16.01.2011 Tarihinde Saat 19:00 da Ahmet BULUT Hocamızın Katılıımıyla İskenderun Belediye Kültür Sarayında Gerçekleşti. Çok yoğun bir katılımın olduğu konferans, Ahmet Bulut Hocanın kendine has anlatımı ile bazen gülerek bazende göz yaşları içinde gerçekleşti.

Kur´an´ın herşeyimiz olduğu ve anlaşılabildiği konusuna vurgu yapan Hocamız, Bir yıl sonraki gelişinde salondaki herkesin en az bir kere Kur´anı mealini okumaları için de söz aldı.

Gecede hocamıza birde sürprizimiz oldu. Derneğimizin kurs evinde temel dini ve ahlaki eğitim alan çocuklarımızdan namazlarını eksiksiz kılanlara Namaz Gönüllüleri Platformunun madalyaları Ahmet Bulut tarafından takdim edildi. Buna çok sevinen Ahmet Bulut bir sonraki gün Hilal Tv deki programında bu görüntüleri paylaştı.

Gecenin sonunda kitapta imzalayan hocamız konferansa gelen katılımcılarla sohbet etme imkanıda buldu.